QUI és Mosaiking Comunicació

Marta Royo Espinet

És mare del Marc, el Joan i la Maria. Economista de formació, publicitària de professió i, recentment, també escriptora. Ha escrit el seu primer llibre, Aroma de marca (www.aromademarca.cat), editat i publicat per Cossetània Edicions. Després de 17 anys treballant per a diverses agències de publicitat (entre elles, Publicis, TBWA i Saatchi and Saatchi Healthcare), el 2011 va decidir crear la seva agència de publicitat, Mosaiking Comunicació. Mosaiking és l’encaix de totes les peces per tenir una bona marca i una bona campanya de publicitat. Mosaiking és el vincle entre tu i la teva història.

La Marta és políticament incorrecta. També és molt apassionada i inquieta. I, a més de la publicitat, li encanten els mitjans de comunicació i la política. Actualment col·labora al blog del diari Ara, al diari digital La República i al diari del seu districte (Sarrià – Sant Gervasi), El Jardí. Les seves publicacions sempre intenten lligar l’actualitat amb la comunicació. És una hooligan de les xarxes socials. Sovint es pregunta com ens ho fèiem, abans, quan no existien…

Li agrada llegir i estar amb la família. Estima Catalunya, Sarrià i Calella de Palafrugell. És del Barça i… d’Apple! I la seva frase preferida és: “L’única manera de fer una gran feina és estimar allò que fas. Si encara no ho has trobat, segueix-ho buscant. No et rendeixis.” (Steve Jobs).

Col·laboracions

Tot i que no és periodista, li agraden molt els mitjans de comunicació i, sobretot, dir-hi la seva en clau de publicitat, màrqueting i emprenedoria, la seva passió. Aquí trobaràs totes les seves col·laboracions a premsa, ràdio i televisió.

Li agrada escriure. Als seus posts i articles transmet sovint experiències viscudes, i posa exemples als casos reals que explica, una bona manera d’il·lustrar la publicitat i posar-la a l’abast de tothom (una altra de les seves màximes). Qui la coneix bé diu que escriu tal com parla.

LLEGIR MÉS
La ràdio, un mitjà del tot desconegut per a ella fa uns anys, ha esdevingut una altra de les seves passions. Això de posar-se davant del micro i explicar les seves vivències, segons la Marta, és una experiència meravellosa. És espontània i fresca en allò que explica. I aquest és un dels seus trets diferencials.

LLEGIR MÉS
Un mitjà de moment força inexplorat per la Marta. Tot i que no és el mitjà on més es mou, Déu n’hi do, els cops que l’hem vista a la petita pantalla. Darrerament, al Revolució 4.0 (TV3) de la Xantal Llavina, parlant de creativitat i marques. Comunica molt bé, verbalment i no verbalment…

LLEGIR MÉS

Equip de Mosaiking Comunicació

M. Josep Rosanas Grau

És la dissenyadora i la il·lustradora de Mosaiking Comunicació. És graduada en Disseny Gràfic per Elisava Escola Universitària de Disseny de Barcelona i té més de 25 anys d’experiència. És mare de tres nois. La seva feina sempre s’ha enfocat en els emprenedors i les petites empreses, el motor de l’economia. És creativa i la motiven els nous reptes. És amant de l’art, la música, l’esport i el bon vi!

Rosalia Ferrer i Ardèvol

Mare d’un noi, és la community manager de Mosaiking Comunicació. És llicenciada en Belles Arts, especialitat disseny gràfic. La seva passió és comunicar-se d’una manera o una altra amb els qui l’envolten. La seva feina relacionada amb el món editorial li ha fet entendre que tot el que s’ha d’escriure és millor pensar-ho dues vegades. És amant de l’harmonia dintre del caos i de les coses boniques, com la sorra entre els peus i el somriure a la mirada.

Jaume Solé

És el director creatiu i redactor de Mosaiking Comunicació. Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona, té més de 25 anys d’experiència en agències multinacionals i locals. És pare d’una noia. Li apassionen la creativitat i el disseny gràfic. Si no el trobes, busca’l a un concert, a una exposició de fotografia en blanc i negre o a una cala de Mallorca.