QUÈ pot fer Mosaiking Comunicació per tu

Creem la teva marca i dissenyem les teves campanyes de publicitat

T’ajudem a pensar i a reflexionar per crear (o redefinir) la teva marca, escriure la seva història i comunicar-la. Tot amb el propòsit final de vendre més.

Què és una marca?

Allò que pensen de mi quan no sóc davant… Sovint ho decideix la gent. Per tant, si la tinc ben definida i ben creada segons el que jo vull, és més fàcil que la gent pensi el que jo vull que pensi. Si aquest valor de marca no el creo jo, la gent pensarà el que vulgui de la meva marca…

Com és la meva marca?

 • Pensen alguna cosa de la meva marca?
 • És el que jo vull que en pensin?
 • Com és el meu client?
 • Per què la meva marca?
 • Com es representa visualment?
 • Es notòria?
 • Com la comunico?
 • Quina història explica?
 • Com és la meva web?
 • Comunico bé a les xarxes socials?
 • Tinc un bon contingut per comunicar?

   

Veure marques

La teva campanya de publicitat

Escoltem els teus neguits i les teves inquietuds, i expliquem d’una manera notòria i creativa allò que vols comunicar: el llançament d’un nou producte, un nou horari, l’ampliació de la gama de producte, un nou projecte, unes noves oficines, uns nous serveis, una formació, un esdeveniment, una convenció…

Crear una bona campanya és la capacitat d’explicar el missatge a través d’una història, d’un relat, i de manera visible, creativa, notòria i memorable. Un bon titular crida l’atenció. I un bon disseny fa que segueixis llegint.

Un cop creat el teu relat, t’ajudem a difondre i comunicar la campanya en els canals adequats.

Veure campanyes de publicitat