Serveis

Serveis

A Mosaiking Comunicació ens agrada tot tipus de ball i tot tipus de música: balls de saló per als més clàssics, claqué per trepitjar fort, danses clàssiques i estils moderns, si convé ens col·loquem la jupa de cuir i ens marquem un rock & roll, un mambo, una samba, una rumba i fins i tot una sevillana… Sona la música, la pista és nostra!

 

Aquí trobaràs la nostra playlist. La llista de serveis de Mosaiking  Comunicació. Tot el que fem per crear o enfortir la teva marca. Des de les consultories exprés a mida fins a una estratègia de social media, passant per una campanya de publicitat. Sempre amb la base del nostre tret diferencial: aportar valor a la teva marca amb tot allò que facis.

 

Estratègia, conceptualització, creativitat, disseny gràfic, pàgines web, materials corporatius,  social media, community management, esdeveniments, campanyes a periodistes, accions de RR.PP. …
Tant per a petites marques com per a grans corporacions. Tothom té dret a tenir un marca i a fer publicitat o comunicació. No és només cosa dels grans.

 

Consultoria

 

Per crear la meva marca, millor amb el meu nom o amb un nom neutre? Necessito tenir una web? Haig d’estar present a xarxes socials, en quines? Quines accions puc fer per dinamitzar el meu punt de venda?

 

Quan no tens clar què necessites, a Mosaiking Comunicació t’ajudem a posar en ordre el que tens, per clarificar les idees. Amb tot estructurat, és més fàcil la presa de decisions.

MÉS INFO

Marca personal per professionals lliberals

 

Ets advocat, nutricionista, polític, cantant, metge, cuiner, economista, periodista o coach? Penses que un logo o  una web no van amb tu? T’equivoques! Com qualsevol negoci, necessites tenir la teva marca. En aquest cas, la marca personal.

 

Com? Reflexionant sobre qui ets, què tens diferent de la teva competència i a poder ser millor i únic! Quan ho tinguis definirem  el posicionament i podrem crear la marca, el logo, els materials corporatius, la web, les xarxes socials i/o tot allò que puguis necessitar per donar-li vida.

CONTACTA'NS

Conceptualització i Creativitat

 

Un cop aclarides les teves necessitats i sabent cap on vas (tant si t’hem ajudat nosaltres com si ja ho tens clar tu), pots passar a la creació de marques i de campanyes de publicitat, amb tot allò que les envolta: materials i accions de difusió.

 

No és el mateix dir “Tallers per vèncer la claustrofòbia i poder viatjar en tren” que dir “Sota Terra fins on tu vulguis amb FGC i surt del túnel”. No és el mateix dir “Neda per sota el mar per descobrir les espècies marines” que dir “Llegeix el Mar”.

 

A Mosaiking Comunicació t’ho posem fàcil. T’ajudem a idear i conceptualitzar marques i campanyes de publicitat.

MÉS INFO

Altres propostes

 

Si el que busques no ho trobes aquí, no dubtis en contactar-nos sense cap mena de compromís. Estudiarem el teu cas amb detall i et farem una proposta a mida. Recorda que a Mosaiking Comunicació, ballem de tot.

CONTACTA'NS