Piles carregades

Piles carregades. Estem arribant al final de les vacances, un final que és un To Be Continued. Perquè seguirem vivint. Tot i el que ha passat aquest estiu, seguirem vivint per aconseguir un món més just, un món de pau, un món de respecte.

Si tornem a les idees de Mosaiking Comunicació per aquests dies, us proposo encarar el nou curs amb unes pistes:

  • Buscar atmosferes netes, no només les dels espais urbans.
  • Dedicar prou temps a dormir i a descansar.
  • Manifestar emocions, expressar pensaments i mostrar sentiments.
  • Treballar alhora que gaudim de la vida.
  • I per últim, comunicar-nos. Dir-nos les coses. I dir-nos-les el millor que sabem. Personalment, o de forma virtual, però amb respecte i serenor.

Tot i que, com us deia abans, aquest estiu ens quedarà gravat al cap i al cor, la vida segueix i les
recomanacions que us hem anat proposant al llarg d’aquestes setmanes poden revisar-se al llarg dels mesos vinents. Com per exemple visitar una exposició o veure un museu. O passejar, caminar, pensar o sentir…, ben a prop de casa segur que hi ha una zona verda, un petit racó on poder-nos re oxigenar sigui o no amb un mantra. Escapar-nos amb la parella, un parell d’hores ni que sigui: anar al cinema, a un restaurant petit per descobrir, compartir una passejada en bicicleta. Arribar a casa i fer un petó a qui trobes rere la porta, llegir un bon llibre, seguir un blog que ens recomanen, compartir una llista de Spotify…

Hem traçat un camí, un camí compartit on hem pretès i hem intentat recuperar-nos de l’esforç físic i mental de l’hivern per carregar piles i encarar el nou curs amb ganes, il·lusió i, si m’ho permeteu, sense por. Això sí que ningú pensava que ho hauria de tenir present un cop acabades les vacances… I sí, sí que sabem que serà possible al 100% perquè a casa nostra som gent de pau.

 

Som-hi! Aprofitem els darrers dies! Bon final d’estiu!