Equip

Som…

Marta_Royo_Mosaiking_Comunicacio_1

Marta Royo Espinet

 

Marta Royo Espinet és la líder i l’estratega de Mosaiking Comunicació. Economista de formació i Publicitària de professió. Mare de 3 fills.

 

Col·labora en diversos mitjans de comunicació.

 

El 2011 va crear el seu propi projecte, Mosaiking Comunicació, una consultoria de publicitat. Li agrada llegir, el cinema, la família i les taules amb bon menjar i un bon grup d’amics.

 

Si la vols conèixer una mica més, pots llegir una contra dedicada a ella a El Periódico.

 
Jaume_Sole

Jaume Solé Fernández

 

Jaume Solé és el director creatiu i redactor de Mosaiking Comunicació. Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona i amb més de 25 anys d’experiència en agències multinacionals i locals.

 

Pare d’una filla. Li apassiona la creativitat i el disseny gràfic. 

Si no el trobes, busca´l a un concert, a una exposició de fotografia en blanc i negre o a una cala de Mallorca.

mosaiking_maria_josep_rosanas_grau

Mª Josep Rosanas Grau

 

La Maria Josep és la dissenyadora i la il·lustradora de Mosaiking Comunicació. Graduada en Disseny Gràfic per Elisava Escola Universitària de Disseny de Barcelona i amb més de 25 anys d’experiència.

 

Mare de tres fills. La seva feina sempre s’ha enfocat en els emprenedors i les petites empreses, el motor de l’economia. Creativa i amb gran motivació pels nous reptes.

 

Amant de l’art, la música, l’esport i el bon vi!

 
Mosaiking Comunicació | Consultoría de publicidad

Rosalia Ferrer i Ardèvol

 

La Rosalia és la community manager de Mosaiking Comunicació. Llicenciada en Belles Arts, en l’especialitat de disseny gràfic. Sempre s’ha dedicat a comunicar-se d’alguna manera o una altra amb els que l’envolten. Mare d’un fill.

 

La seva feina relacionada amb el món editorial li ha fet entendre que tot el que s’ha d’escriure és millor pensar-ho dues vegades.

 

Amant de l’harmonia dintre del caos i les coses boniques, com la sorra entre els peus i el somriure a la mirada.