Blog

Qüestió d’ous

Per què ous per Setmana Santa? És un costum que es remunta al segle XV, encara que hi ha historiadors que asseguren que, probablement, és anterior. Està documentat que, a l'antic Egipte, els amics i la família es regalaven ous decorats per celebrar la fi de...

#Microaroma de març

T’han convidat a un sopar i no saps ben bé què portar? Tot un dilema! Un vi sempre et farà quedar bé, però quin? Quina marca? Quantes vegades t’has begut un vi pels ulls? L’etiqueta és la primera informació que rebem quan tenim un vi...

#Microaroma d’abril

Una marca, que com la paella o el pit de pollastre, cal que s'amanyagui. Un producte, que també cal ser cuinat. Del producte, a la marca. La marca, com el plat final, ha de sorprendre. Ha de ser notòria. Igual que hi ha d'haver un...

Chispas

Tu primer viaje, tus primeros aplausos.  Tu primer trabajo, qué duro es.  Tu primera amiga, tu primera canción.  Tu primera colonia, Chispas, de Dana. Chispas va ser la “seva” primera colònia. La del nen que m’agradava. Teníem 12 anyets. La cançó em fascinava i, quan la cantava, l’afegitó Dana no me...

Una publicitària al Sant Ignasi

He anat a l'escola, al meu col·le. Molts dies hi vaig a acompanyar o a buscar els meus dos fills petits. Aquest cop hi he anat com a exalumna per explicar la meva experiència com a professional, com a persona, explicant el meu camí de...

A punt per la primavera

Aquí un petit resum de tot el que tenim en marxa per començar la primavera amb molta força i energia.   Let's play Music! Ja sabeu que a Mosaiking Comunicació hem creat una col·leció de Play Lists a Spotify? Ens agrada la música i ballar el Twist & Brand...

Que el dia de la dona sigui tot l’any

Sóc una dona, i n'estic ben contenta. Sóc filla, i n'estic ben contenta. Des de 1970 Sóc mare i n'estic ben contenta. Des de 1999 Sóc una dona casada, i n'estic ben contenta. Des de 2003 Sóc treballadora, i n'estic ben contenta. Des de 1994 Sóc empresària, i n'estic ben...

Fairy

Passa’m el Fairy

¿Us ho podeu creure? Ahir al vespre es va espatllar el rentavaixella! Quina casualitat! Aquest matí havent esmorzat: -  “Joan, passa’m el Fairy”. Inevitablement hem rigut tristament, si això és possible. El meu fill m’ha fet notar que li he demanat “el Fairy” en lloc del sabó dels plats. I...

Anem de bolos

M’acompanyeu en algun dels meus bolos?   Tranquils, que no caldrà que em porteu cap maleta ni cap instrument, ni haureu de fer proves de so… No canto, de fet no canto ni a la dutxa. O sí...

Mosaiking Comunicació | Consultoría de publicidad

Visca la ràdio

La ràdio. Com m'agrada. Ja m'agradava quan era petita. A casa hi havia un transistor a cada estança. A l'habitació dels pares, al bany, al despatx, a la sala d’estar, a la cuina i passaves d’un lloc a l’altre i no en perdies el fil....