Play List

 

 

 

Serveis

A Mosaiking Comunicació ens agrada tot tipus de ball i tot tipus de música: balls de saló per als més clàssics, claqué per trepitjar fort, danses clàssiques i estils moderns, si convé ens col·loquem la jupa de cuir i ens marquem un rock & roll, un mambo, una samba, una rumba i fins i tot una sevillana… Sona la música, la pista és nostra!

Aquí trobaràs la nostra playlist. La llista de serveis de Mosaiking Comunicació. Tot el que fem per crear o enfortir la teva marca. Des de les consultories exprés a mida fins a una estratègia de social media, sempre amb la base del nostre valor diferencial: aportar valor a la teva marca amb tot allò que facis.

Estratègia, conceptualització, creativitat, disseny gràfic, accions, social media, community management, pàgines web, materials corporatius...
I tant per a petites marques com per a grans corporacions. Tothom té dret a tenir un marca i a fer publicitat o comunicació. No és només cosa dels grans.

Consultoria

Quan no tens clar què necessites, a Mosaiking Comunicació t’ajudem a posar ordre en el que tens, per clarificar les idees. Amb tot estructurat, és més fàcil la presa de decisions.

 

MÉS INFO

Creació

Un cop aclarides les teves necessitats i sabent cap on vas (tant si t’hem ajudat nosaltres com si ja ho tens clar tu), pots passar a la creació de marques i de campanyes, amb tot allò que les envolta: materials i accions de difusió.

 

MÉS INFO

 

Si necessites una proposta a mida, no dubtis en contactar-nos sense cap mena de compromís.

 

CONTACTA'NS