Blog

Avui arriba una nova aroma a la teva llibreria

Hoy puede ser un gran día. Plantéatelo así. Aprovecharlo o que pase de largo depende en parte de ti Avui és un gran dia. Planteja-t’ho així… M’he permès canviar la lletra, perquè per a mi i per als que m’estimen, avui ja és un gran dia… Avui arriba a...

Llibre Aroma de marca

Aroma de marca   Març de 1993. Antena 3. “Queremos saber”. Programa de debat. Mercedes Milà modera. Intervenen un periodista, el rector de la Universidad Autónoma de Madrid i l’escriptor Francisco Umbral, qui recrimina a la presentadora que no es parli del seu llibre, que és el motiu...

Xarxes socials

Enxarxat i beneït

Entro a casa segons sembla sense dir ni “Hola”. Sento el meu fill gran que em diu un “Hola, eh? Mama, què et passa res…?” - “Res, res… Ara t’explico!”. Vaig directe a la llibreria al Diccionari General de la Llengua Catalana de Pompeu Fabra, dissetena edició de...

Aroma de marca Mosaiking Comunicacio Marta Royo Barcelona

AROMA DE MARCA

Extra, extra, extra ! Molt contenta d'anunciar-vos una primícia. M'acaben de confirmar que al novembre surt a la venda el meu llibre, publicat per Cossetània Edicions. I es dirà...