Blog

Xarxes socials

Enxarxat i beneït

Entro a casa segons sembla sense dir ni “Hola”. Sento el meu fill gran que em diu un “Hola, eh? Mama, què et passa res…?” - “Res, res… Ara t’explico!”. Vaig directe a la llibreria al Diccionari General de la Llengua Catalana de Pompeu Fabra, dissetena edició de...

Aroma de marca Mosaiking Comunicacio Marta Royo Barcelona

AROMA DE MARCA

Extra, extra, extra ! Molt contenta d'anunciar-vos una primícia. M'acaben de confirmar que al novembre surt a la venda el meu llibre, publicat per Cossetània Edicions. I es dirà...

El client és bàsic

El client és el rei

Fa dies publicava a Instagram un trosset d’una conversa que tenia per WhatsApp amb un nou client. Em deia que estava molt content d’haver treballat amb nosaltres. Modèstia a part, no em va sorprendre. Puc semblar arrogant, però us asseguro que no va per aquí...

Post futbol Mosaiking Comunicacio Marta Royo Barcelona

Futbol o màrqueting?

Me gusta el fútbol. Los domingos por la tarde es la mayor de mis aficiones. Me gusta el fútbol. Con los gritos y los goles. Se desatan las pasiones. Me gusta el fútbol. Tariroriro…   M'agrada el futbol. Segueix sent una de les meves aficions però ja no és l'esport dels diumenges a...

Algun psicòleg a la sala?

Fa uns mesos em va trucar una amiga per encarregar-me un nou projecte. Em va explicar que a mitjan juny (concretament el dia 12) el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya feia eleccions per escollir la nova junta electoral, i que ella havia decidit presentar-se a...